HTML

City Home Hírblog

Aktuális hírek és információk a IX. kerületi Mester utca 83. alatt épülő Nanette City Home lakóházról.

2010.10.28. 15:47 nanette

Már minden szinten van ablak

Az első ütem legfelső emeletére is bekerültek az ablakok, ezzel gyakorlatilag "bezártuk" az épületet. Az ablakok egyébként a jól ismert Fenstherm hazai gyártású, Fenstherm Brill márkájú termékei, melyek a gyár palettáján a felső-közép kategóriába tartoznak. Az öt légkamrás profilokból álló tokok és keretek, a dupla tömítés garantálják a kiváló zárást és szigetelést, az üveg hőáteresztő képessége pedig értékében (K=1,0) megegyezzik a legenergiatakarékosabb, úgynevezett passzív házakba szánt modellekével.

Az üvegeket és a tokokat az építkezés alatt fóliával védjük a sérülésektől, hogy a beköltöző lakók, ahogy a lakás összes más részletét, ezeket is hibátlan állapotban vehessék birtokba.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cityhome.blog.hu/api/trackback/id/tr822405622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása