HTML

City Home Hírblog

Aktuális hírek és információk a IX. kerületi Mester utca 83. alatt épülő Nanette City Home lakóházról.

2013.09.18. 14:14 nanette

Szeptember 23-24.: lakói bejárás

A közelgő műszaki átadás előtt egy hónappal szervezünk még egy lakói bejárást a C épület lakástulajdonosainak részére, hogy ellenőrizhessék lakásukat és felhívhassák figyelmünket az esetleges hibákra, amelyeket a műszaki átadásig ki tudunk javítani.

A lakói bejárásra már valamennyi érintett ügyfelünk rendelkezik egyeztetett időponttal, akinek ezzel kapcsolatban problémája vagy kérdése lenne, az műszaki konzulensünkkel tud egyeztetni. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az átadás előtt ez az utolsó alkalom, amikor bejuthatnak a megvásárolt lakásokba, erre legközelebb már csak a műszaki átadáson lesz lehetőség. (Az értékesített lakások szeptember 27-28-ai nyílt napunkon is zárva lesznek.)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cityhome.blog.hu/api/trackback/id/tr955522196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása