HTML

City Home Hírblog

Aktuális hírek és információk a IX. kerületi Mester utca 83. alatt épülő Nanette City Home lakóházról.

2013.04.12. 15:15 nanette

Bejegyezték az 'A' társasházat

A földhivatal a héten bejegyezte a Nanette City Home Mester u. 83/A társasházat és létrehozta az egyes albetéteknek megfelelő külön tulajdoni lapokat. A következő hetekben-hónapokban sorra bejegyzik a vevők tulajdonjogát, amikor ez ténylegesen megtörténik, külön értesítést küldünk majd róla. Sok, a vásárláshoz bankhitelt igénybe vevő ügyfelünk számára ezzel a bejegyzéssel nyílt meg a lehetőség a hitelszerződés megkötésére és a fizetésre, őket kérjük, hogy fáradjanak be bankjukba és indítsák el az eljárást.

A társasház bejegyzéséről és az ehhez kapcsolódó fizetési részletről minden érintett ügyfelünket külön levélben tájékoztatunk, magát a bejegyző végzést honlapunkról is letölthetik.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cityhome.blog.hu/api/trackback/id/tr105219686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása