HTML

City Home Hírblog

Aktuális hírek és információk a IX. kerületi Mester utca 83. alatt épülő Nanette City Home lakóházról.

2013.01.09. 14:50 nanette

'A' épület: pakolás és konyhaszerelés

A City Home 'A' épületén lassan végéhez közeledik a használatbavételi engedély kiadására irányuló eljárás (pontosabb dátummal sajnos még nem tudunk szolgálni) és ezzel a költözés is. Azért, hogy ügyfeleink részére megkönnyítsük a költözést, lehetőséget biztosítunk az előzetes bepakolásra és szerelésre, a következő feltételek mellett.

Az épületet és a lakásokat hetente egy napon, csütörtökön nyitjuk meg 9 és 16 óra között (kulcsot ideiglenesen se tudunk kiadni), akik ebben az időben szeretnének bejutni, azok a ház aljában működő irodánkban Nagy Henriettát, a City Home garanciális építésvezetőjét keressék, előzetes bejelentkezés nem szükséges. Kérjük, hogy a lakásokba kizárólag beépített és nagy méretű bútorokat vigyenek és szereljenek be (konyhabútor, gardróbszekrény, ágy stb.), kisbútorokat, lakástextilt és műszaki cikkeket azonban semmiképpen sem, mivel a berakott dolgokért nem tudunk felelősséget vállalni.

Mivel a lakások műszakilag hibamenetesek, amit ügyfeleink ellenőrizhetnek is, ezért bepakolásra és szerelésre csak akkor van lehetőség, ha a műszaki állapot rögzítése mellett egy nyilatkozat aláírásával átvállalják a felelősséget a beköltözés által okozható hibákért (parketta-, ajtó- és ablak-karcolások, üvegtörés, fóliasérülés, festék- és vakolat leverése, hidegburkolati sérülések stb.).

További információkért illetve esetleges kérdéseikkel forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz a (06 1) 472-2831-es telefonszámon!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cityhome.blog.hu/api/trackback/id/tr175008210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása