HTML

City Home Hírblog

Aktuális hírek és információk a IX. kerületi Mester utca 83. alatt épülő Nanette City Home lakóházról.

2012.11.21. 13:55 nanette

Információk a fűtésről

Az elmúlt napokban többen is fordultak hozzánk fűtéssel kapcsolatos problémákkal és kérdésekkel a 'B' épület újabb és régebbi lakói közül, ezért szeretnénk néhány pontban összefoglalni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, illetve válaszokat. Elöljáróban mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy olvassa el a birtokbaadáskor kapott lakáshasználati útmutatót, ha ez már nem lenne meg, úgy letölthetik honlapunkról a Letöltések almenüpontból.

1. A házban már elindult a fűtés, ha Önnél mégis hidegek a radiátorok, akkor a hiba oka lakáson belül keresendő.

2. A kazán a külső hőmérséklethez igazítja a fűtési víz hőmérsékletét, a jelenleg viszonylag enyhe időben ezért nem forróak a radiátorok teljesen nyitott szeleppel sem.

3. Ha csak az egyik radiátor nem működik, ellenőrizze, hogy kinyitotta-e a termosztátot, ha igen, akkor egy csavarhúzó segítségével nyissa ki a légtelenítő szelepet! (A rendszerből nyáron leeresztik a vizet, ezért időnként szükség lehet kézi légtelenítésre.)

4. Ha valamennyi radiátor hideg vagy alig melegszik, ellenőrizze az óraszekrényben, a hőmenyiségmérőjénél levő elzárószelepet, hogy (teljesen) nyitva van-e! Kérjük, hogy ha takarékoskodni szeretne vagy a lakás hőmérsékletén változtatni, akkor NE ezt a szelepet állítgassa, hanem az egyes radiátorokon lévő termosztátot!

5. Ha a fentieket illetően további kérdése lenne vagy segítségre lenne szüksége, akkor ezt leggyorsabban és legegyszerűbben a gondnoktól tudja megkapni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cityhome.blog.hu/api/trackback/id/tr904918228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása