HTML

City Home Hírblog

Aktuális hírek és információk a IX. kerületi Mester utca 83. alatt épülő Nanette City Home lakóházról.

2014.04.02. 11:00 nanette

Bejegyezték a City Home Mester u. 83/C társasházat

A korábban elkészült A és B épületekhez hasonlóan a földhivatal március 31-ével bejegyezte a City Home Mester u. 83/C társasházat, illetve megnyitotta az egyes ingatlanok külön tulajdoni lapjait, amelyeken széljegyen ott szerepelnek az új tulajdonosok. A következő 1-2 hónapban ezen széljegyek alapján ténylegesen is bejegyzik a vevők tulajdonjogát, amelyről mindenkit külön levélben fogunk értesíteni. A társasház bejegyzéséről szóló, a tudnivalókat és esetleges tennivalókat tartalmazó levelünket április 15-éig mindenki kézhez kapja.

A társasház bejegyzésével és az albetétesítéssel hivatalosan is lezárult az adásvételi szerződés aláírásával megkezdődött hosszú jogi folyamat, megszülettek a jogilag minden szempontból rendezett és tiszta, külön tulajdonban lévő társasházi lakások. Az április 1-jével megtartott első rendes közgyűlésen pedig a társasház is megkezdte tényleges működését, a lakóközösség átvette a társasház irányítását.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://cityhome.blog.hu/api/trackback/id/tr55890302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Határeset 2014.04.19. 18:30:38

Az első rendes közgyűlés határozatait az SzMSz szerinti 8 napon belül nem kapták meg a tulajdonosok és kifüggesztve sem lett jól látható helyre. Vajon miért?

nanette 2014.04.22. 11:27:26

Ezt a kérdést a közös képviselő tudná megválaszolni, különös tekintettel arra, hogy a Nanette a közgyűlésen sem vett részt.

Határeset 2014.05.02. 07:36:51

A fenti hírhez kapcsolódóan, célom az érintettek tájékoztatása volt, valamint a közös ügyeinken való gondolkodás továbbvitele jelen blog szellemiségét értékként elismerve. Segítve azt, ami jelen bloggal elkezdődött, hogy a tudatos vásárlók tudatos tulajdonossá is váljanak. Azzal is egyetértek, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje. Azért írtam ide is. Köszönöm a lehetőséget.
süti beállítások módosítása